Inici Actualitat Discussions sobre el POUM en el Ple

Discussions sobre el POUM en el Ple

1
COMPARTIR

Un dels punts més calents del passat Ple municipal va ser la discussió sobre el POUM i la seva definitiva aprovació.
L’equip de govern va sostenir que el disseny del nou POUM de Taradell ja està enllestit i que ara calia esperar l’aprovació de Medi-Ambient i la posterior aprovació d’Urbanisme per tenir-lo totalment vigent. L’alcalde va dir que cap al mes de gener del 2009 ja disposaríem del nou POUM.

Tot i aixì, segons el grup d’Esquerra aquest POUM ha sofert masses canvis substancials d’ençà de la seva exposició publica inicial i caldria tornar a obrir un període d’exposició i d’esmenes tal i com diuen que diu la Llei d’urbanisme. Els canvis importants es refereixen bàsicament al Polígon Industrial del Vivet on l’aparició d’una nova carretera ha fet variar bona part del projecte inicial i s’ha hagut de fer canvis en les requalificacions previstes inicialment.

Polèmica per l’ús del solar del Vivet

Dins d’aquestes modificacions del P.I. del Vivet també va ser motiu de discussió la polèmica requalificació del solar del Vivet que passarà de estar destinat per equipaments públics a sol industrial i comercial. La discussió rau per l’ús d’aquest solar, de 7.000 metres edificables, i la possibilitat que en aquest espai s’hi estableixi una gran superfície. Segons l’alcalde el solar es vendrà a qui el pagui més bé i va explicar que una part dels diners que s’aconsegueixin de la venda del solar serviran per rehabilitar el centre de Taradell (la zona comercial) i convertir-la en zona per a vianants per tal que els botiguers de Taradell encara hi surtin guanyant.

Esquerra va manifestar la seva oposició al projecte i va proposar que el solar es destinés a fer-hi un aparcament citant una carta que l’associació de industrials del Polígon havia fet arribar al consistori amb aquesta demanda. L’equip de govern va negar-se a aquesta proposta al·legant que aquest solar és el millor del tot el P.I. del Vivet i perquè el nou POUM ja té prevista una nova zona d’aparcaments.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Bernat
Bernat
11 novembre 2008 9:12

Espero que surti a la llum pública dels implicats del Poligon, i que no surti a mitges i l’aprovin sense que nosaltres hi poguem fer algun comentari si s’escau