Inici Actualitat Salvador Clot ja és regidor de l’Ajuntament

Salvador Clot ja és regidor de l’Ajuntament

0
COMPARTIR


Dijous passat, durant el Ple Ordinari corresponent al mes de novembre, en Salvador Clot va prendre possessió de l’acta de regidor per ERC a l’Ajuntament de Taradell.

La burocràcia administrativa finalment s’ha accelerat després de que el grup d’ERC es queixés en el darrer Ple de la lentitud de l’Ajuntament de Taradell en enviar la documentació pertinent a la Junta Electoral Central per acceptar l’alta del nou regidor. L’Ajuntament va enviar la documentació la tercera setmana d’octubre i tres setmanes després en Salvador Clot ha pogut estrenar el càrrec.

Clot, que substitueix a Rosa Morales que va renunciar a la seva acta el passat mes de setembre, va prometre el càrrec per imperatiu legal i va dedicar unes paraules d’agraïment a la seva predecessora. L’alcalde per la seva banda, li va donar la benvinguda.

* Foto de Ràdio Taradell

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments