Inici Actualitat S’aconsegueixen 200.000 euros del Ministeri de Cultura per l’ampliació del Centre Cultural

S’aconsegueixen 200.000 euros del Ministeri de Cultura per l’ampliació del Centre Cultural

0
COMPARTIR

En la negociació per els pressupostos generals de l’Estat que s’està fent aquests dies a Madrid, el grup de CIU ha aconseguit incorporar unes esmenes parcials per valor de 5.8 milions d’euros que inclouen una partida de 200.000 euros per la reforma del Centre Cultural Can Costa i Font. (ACN)

L’alcalde de Taradell durant el Ple d’ahir va confirmar aquest fet davant d’una pregunta del grup d’ERC, tot i que va matisar que fins que no fos segur no ho haguessin volgut anunciar públicament.

Verdaguer va explicar que aquests diners són la culminació d’unes gestions que es van començar al mes de juny quan l’Ajuntament es va acollir a una subvenció del Ministeri de Cultura. Aquests diners es volen destinar a l’ampliació de la Biblioteca Antoni Pladevall i Font.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments