Inici Actualitat Avui s’estrena Serrallonga a TV3 amb la participació de 5 actors taradellencs

Avui s’estrena Serrallonga a TV3 amb la participació de 5 actors taradellencs

0
COMPARTIR

Avui (21:40h) s’estrena a TV3 la mini-sèrie de dos capitols de Serrallonga que es va rodar l’octubre passat a diversos indrets de la comarca d’Osona, la Selva, la Garrotxa i alguns espais de Barcelona. Demà hi ha la segona i darrera entrega a la mateixa hora i avui a les 23:22 el making of.

La sèrie que explica la vida del popular bandoler de Viladrau va ser dirigida pel director Esteve Rovira, i entre altres actors hi podrem veure Isak Ferriz, en el paper de Serrallonga, Joan Anton Muñoz, Mercedes Sampietro, Ramon Godino i David Selvas.

A la gravació de la sèrie hi van participar els taradellencs Ivan Pujols, Josep Miret, David Orra, Enric Barba i la Leoni Caro que són actors de GOTTIC-Teatre. En Lluís Presseguer també va passar el càsting però finalment no va poder anar a la filmació per problemes d’agenda.

Els actors que van fer d’extres ja van poder veure la sèrie la setmana passada en una pre-estrena que es va fer a Barcelona.

Us mostrem algunes fotos dels actors durant el rodatge.Us ho explicavem l’any passat en aquesta noticia.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments