Inici Actualitat Aquest divendres es fa la presentació de ‘100 bolets fàcilment identificables’ de...

Aquest divendres es fa la presentació de ‘100 bolets fàcilment identificables’ de Jaume Sañé a la Biblioteca

0
COMPARTIRAquest proper divendres, a 2/4 de 8 a la Biblioteca, el taradellenc Jaume Sañé presentarà el seu llibre ‘100 bolets fàcilment identificables’. El llibre és una practica guia, petita, que es pot portar a la butxaca quan es surt el bosc i que esta pensada per a boletaires novells.

En el llibre hi ha una selecció de 100 espècies entre bolets. Des dels més comuns, ja siguin els comestibles i molt apreciats, fins els que són tòxics o al•lucinògens i alguns que fins i tot poden provocar la mort. Encertadament, la guia posa cara a cara els bolets que es poden confondre per comestibles amb els verinosos.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments