Inici Actualitat Condemnen a vuit anys de presó un veí de Taradell a qui...

Condemnen a vuit anys de presó un veí de Taradell a qui van trobar droga i una pistola al seu domicili

0
COMPARTIR

Segons explica l’Agencia Catalana de Noticies (ACN), l’audiència de Barcelona ha condemnat Jorge Correderas, de 44 anys i veí de Taradell, a vuit anys de presó pels delictes contra la salut pública i tinença il·lícita d’armes. La sentència indica que la policia va registrar el domicili del condemnat i hi van trobar prop de 25,250 grams de cocaïna així com tres balances de precisió, diners i una pistola amb munició.

L’arma tenia esborrada la numeració identificativa corresponent, i el condemnat no tenia llicència. A més es destaca que Correderas ja havia estat condemnat a quatre anys de presó l’any 2003 per un jutjat de Figueres per un delicte de tràfic de drogues i per això se li aplica la reincidència en aquesta condemna.

La sentència indica que el 10 d’agost del 2007 el condemnat havia amagat dues bosses amb 200 grams de cocaïna cadascuna sota el seient del conductor del seu vehicle. Aquest cotxe era conduit per una altra persona quan els Mossos d’Esquadra el van aturar a la carretera C-17.

El condemnat, que anava davant del vehicle conduint una moto, va ser posteriorment localitzat i davant les evidències de droga el Jutjat d’Instrucció número 5 de Vic va ordenar un registre del seu domicili. En aquest escorcoll es van trobar uns 25,250 grams de cocaïna, tres balances de precisió i una pistola amb diversa munició.

L’Ajuntament de Taradell aplicarà mesures penals alternatives

Parlant de temes de justicia, aprofitem per explicar que la Conselleria de Justícia, la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) i l’Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM) van signar la setmana passada un conveni amb l’objectiu que persones condemnades puguin executar les penes en l’entorn de la comunitat com a alternativa a l’ingrés a la presó.

L’Ajuntament de Taradell s’ha adherit a aquest conveni juntament amb altres 17 ajuntaments osonencs. En total a Catalunya s’hi ha adherit 399 ajuntaments.

Cau un noi del pont de la Font Gran

Finalment i per tancar aquesta trilogia de successos, us expliquem que divendres passat, pels volts de 2/4 de 8 del vespre, unes veïnes de l’Era del tint van veure com un noi de 24 anys i veí de Taradell, es precipitava pel pont de la Font de Gran –a sobre de Can Just- caient a la riera d’en Felip.

El noi, que respon a les inicials de P.P.B., es troba actualment ingressat a la U.V.I. de L’Hospital General de Vic amb diverses vertebres trencades, contusions generals i algun cop a la cara. El motiu de la caiguda no està clar i els mossos ho estan investigant.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments