Inici Actualitat “Okupen” l’antiga estació de RENFE del barri de Mont-rodon

“Okupen” l’antiga estació de RENFE del barri de Mont-rodon

0
COMPARTIR

L’antiga estació de RENFE del barri de Mont-rodon ha estat “okupada” aquestes darreres setmanes per un col·lectiu d’okupes. Ho va denunciar l’equip d’Esquerra al Ple de dimecres passat.

L’Alcalde va explicar que en tenen coneixement i que els veïns s’han queixat perquè els okupes generen problemes a l’entorn de l’estació i a les fonts del barri. Tot i així, va explicar l’alcalde, ha de ser RENFE qui ha de posar la denuncia als mossos, perquè ens són els propietaris, i des de l’Ajuntament ja s’han posat en contacte amb la persona responsable de l’empresa de trens. Sembla però que RENFE no ha mostrat molt interès en posar cap denuncia i ha convidat al consistori a fer-ho ells mateixos.

Afectada pel Pla Territorial

Resulta que l’estació de Mont-rodon, va explicar en Lluís Verdaguer, està contemplada dins del Pla Territorial de Catalunya per ser rehabilitada i formar part del futur metro intercomarcal. Malgrat això, en el darrer Pla de Renfe per la millora de la línia no és contempla aquesta modificació i l’ajuntament ha fet al•legacions al respecte.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments