Inici Actualitat Ja s’han licitat les obres per finalitzar la ronda

Ja s’han licitat les obres per finalitzar la ronda

0
COMPARTIREl Departament de Política Territorial i Obres Públiques (DPTOP) començarà les obres de connexió entre la B-520 i la BV-5306 a Taradell, per tal de completar la ronda de circumval•lació. El projecte inclou una nova carretera de 300 metres de llargada i 7 metres de calçada –dos carrils més un carril bici- que sortirà de davant de la fabrica de Can Benguerel (fotogràfia superior) i s’unirà amb un nova rotonda de 40 metres amb la carretera que puja del barri de Mont-rodon (BV-5306).

Les obres corresponents a aquesta actuació ja han estat licitades per un import d’1 milió d’euros i es preveu que comencin tant bon punt s’hagi fet la contractació. Aquestes obres són la segona fase de la connexió entre la BV-5306 i la B-520 que ja es va iniciar amb la construcció de la rotonda de darrera de Casablanca i del pont que passa per darrera de la fabrica del tint (fotografia inferior).

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments