Inici Actualitat Miquel Vila entra a formar part de l’executiva de la Federació d’Osona...

Miquel Vila entra a formar part de l’executiva de la Federació d’Osona del PSC

0
COMPARTIR

El taradellenc Miquel Vila, cap de llista del PSC a les darreres eleccions de Taradell, va ser escollit per formar part de la nova executiva del PSC d’Osona en l’assemblea que la federació osonenca va realitzar a Torelló el passat divendres.

Vila serà un dels 11 representants territorials de la nova executiva encapçalda per Miquel Arisa i que estarà formada per 22 persones. A banda dels canvis a l’executiva, l’assemblea també va aprovar l´Informe de Gestió dels últims 4 anys, va nomenar els dos Consellers Nacionals i els membres del Consell de Federació.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments