Inici Actualitat La societat de Caçadors de Taradell haurà d’indemnitzar a un conductor que...

La societat de Caçadors de Taradell haurà d’indemnitzar a un conductor que va xocar amb un senglar

0
COMPARTIR


Va passar el 22 d’agost del 2005, un vehicle circulava per una carretera del terme de Taradell i va envestir un porc senglar que va envaí la carretera.

Ara, la Secció 17 de l’Audiència de Barcelona ha condemnat la Societat de Caçadors de Taradell i la companyia asseguradora Mapfre a indemnitzar, de forma conjunta, amb 1.590 euros al conductor. Tot i que el Jutjat de Primera instància de Vic refusava la demanda del conductor, aquest va presentar un recurs davant l’Audiència de Barcelona que li ha donat la raó.

La sentència destaca que la Societat de Caçadors de Taradell és la responsable de la zona de caça d’on va sortir el porc senglar i que limita amb la carretera per on circulava el vehicle. Segons la normativa, l’entitat responsable d’aquests terrenys ha de fer les obres corresponent per evitar que els animals puguin posar en perill la via. (ACN)

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments