Inici Actualitat Vols fer Tai-Txi?

Vols fer Tai-Txi?

0
COMPARTIR

L’Arpa, l’escola municipal de Taradell, inicia aquest any un curs de Tai-Txi.

El Tai-Txi es pot definir com una gimnàstica mil•lenària i terapèutica de moviments lents i suaus que, abans que surti el sol, milers de xinesos de totes les edats (des d’ infants de 5 anys fins a gent de 90 anys) practiquen als carrers, parcs i jardins.

El Tai-Txi té moltes propietats, ja que relaxa el cos i calma la ment. Alhora, augmenta i millora la circulació i l’energia corporal. La qualitat única d’aquest antic art s’està utilitzant cada vegada més per les seves saludables propietats.

El Tai-Txi, segons indica la publicitat del curs, esta indicat especialment per: Problemes del sistema nerviós, d’estrès, ansietat; problemes respiratoris, circulatoris, artrosi, artritis; problemes cardiovalsculars, osteoporosi, alèrgies; per mantenir el to muscular, reforçar i estirar tot el cos… i per gaudir.

Ja estan obertes les incripcions i les classes, que seran donadas pel professor Gerard Torrents, es faran els divendres de les 7 de la tarda a 2/4 de 9 del vespre al local de l’Escola Municipal “L’Arpa”.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments