Inici Actualitat Avui es presenta la guia del Camí del Montseny

Avui es presenta la guia del Camí del Montseny

0
COMPARTIR


Avui a ¼ de 7 de la tarda es presentarà al Palau Robert de Barcelona la guia del Camí al Montseny.

Aquesta guia és la primera del projecte www.elcami.org que pretén crear una ruta, ben senyalitzada i documentada, que passi per totes les capitals de les comarques de parla catalana i posi èmfasis en tot lo relacionat amb el País.

Aquest es el primer tram documentat amb una guia i comença a Sant Celoni, creua el Montseny per acabar a Vic.

Evidentment, el camí també passa per Taradell i el nostre poble queda ben lluït a la guia que avui es presenta: s’hi explica la història, el patrimoni, la cultura, les festes, les fires, el turisme, la gastronomia, el paisatge…

La presentació d’avui, a banda dels representants de El Pas l’associació que promou aquesta iniciativa, estarà presidida per l’Emili Valdero, Secretari General de Comerç i Turisme i l’Eduard Voltas, Secretari de Cultura. També hi haurà presencia de les entitats, els col•laboradors, els guies i d’alguns alcaldes i regidors del tram.

Una de les entitats presents a la inauguració seran els trabucaires d’en Toca-sons de Taradell que hi participaran activament i faran esclafir els seus trabucs a la capital. A banda també hi actuaran els Dansaires del Ball de Gitanes de Sant Esteve. L’acte es clourà amb un recital poètic, l’actuació d¡en Jaume Arnella i un tast gastronòmic de la zona.

Us deixem amb una mostra, en primícia, d’un parell de les pagines de la guia que fan referència a Taradell i us recordem que properament s’haurà d’anar a marcar el camí que passa per Taradell.


COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments