Inici Actualitat Nous blocs a la xarxa taradellenca

Nous blocs a la xarxa taradellenca

0
COMPARTIR

Cada dia hi ha més blocs taradellencs a la xarxa, avui us en volem presentar dos més. Un de personal, el de l’Adriana Barba, i una altre d’una associació: el tastet de gospel.

A D R I A N A


Més que paraules… és el bloc d’aquesta jove periodista taradellenca que combina reflexions puntuals, boniques fotografies, critiques de pel•licules i fins i tot alguna interessant entrevista. Malgrat que ja fa mig any que funciona no l’hem descobert fins ara però us aconsellem que la visiteu sovint. La trobareu a aquest enllaç i també a l’apartat de blocaires del poble d’aquest bloc.

Una alenada fresca de música

El nou bloc del grup Tastet de Gospel que té un bonic disseny, esta més estructurat com una web estàtica que com un bloc dinàmic, però és un bon espai de comunicació del grup amb el públic en general i amb els mateixos cantaires. En el bloc hi podràs trobar la presentació del grup, algunes fotografies, l’agenda d’actuacions i assajos i un apartat de comentaris generals per tal de deixar-hi la teva opinió com si fos un forum. El bloc el trobareu a aquest enllaç i també a l’apartat de Enllaços de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments