Inici Actualitat El Basquet es queixa de la utilització del Pavelló

El Basquet es queixa de la utilització del Pavelló

2
COMPARTIR

El Bloc de la secció de Bàsquet del Club Parc d’Esports de Taradell es va queixar la setmana passada en una irònica noticia de no poder utilitzar el Pavelló municipal per fer-hi els entrenaments dels seus equips.

Segons sembla les 5 seccions de l’entitat (Benjamí, Aleví, Mini, Pre-Infantil i cadet) que s’han d’entrenar a la pista descoberta del Parc d’Esports, han demanat de poder entrenar-se una hora a la setmana dins del Pavelló però encara no han rebut resposta per part de l’Ajuntament. El Bloc es queixa del mal criteri emprat per el consistori ja que els equips d’hoquei l’utilitzen 3 vegades més del que ells demanen i lamenten la mala gestió i la manca de diàleg de l’Ajuntament.

També ironitzen sobre una hipotètica acció de protesta a la Plaça de les eres que consistiria en muntar-hi la pista el dissabte al mati. Finalment, en un darrer post, emplacen als jugadors a començar a entrenar-se el proper dijous que és el primer dia que la previsió meteorològica els indica que no hi haurà pluges.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

2 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Anònim
Anònim
31 maig 2009 16:21

Magradaria fe una proposta,a veure si feu un cinema nou,perque el que hi ha ja fa mes 3 anys que esta tancat,i aixo es una vergoña que la gent de Taradell hagi de anar a vic per veure l’estrenu d’ujna pelicula,io personalment.u veig una mica patetic.

Anònim
Anònim
29 setembre 2008 18:05

Ja és hora que el basquet es queixi a l’ajuntament. L’ajuntament és qui ha de resoldre aquesta situació i evitar l’enfrontament entre dues entitats del poble.
Fa anys que es reclama un nou pavelló, molt més necesari que una faraonica piscina coberta, que per cert té aturada la seva construcció.