Inici Actualitat Exposició sobre el Punt de llibre a la Biblioteca

Exposició sobre el Punt de llibre a la Biblioteca

0
COMPARTIR


Des de dimecres passat i fins el 14 d’octubre podeu visitar a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font l’exposició ‘El punt de lectura. Apunts d’història i punts d’autor’ promoguda per l’Obra Social Caixa Sabadell i el Servei de Biblioteques de la Diputació de Barcelona.

L’exposició fa un repàs històric i gràfic pel punt de llibre des de la seva aparició fins els nostres dies, introduint, entre els temes històrics, algunes curiositats com ara el punt de lectura de les biblioteques, el punt de farmàcia i el d’artista, entre d’altres.

Aquesta exposició acabarà amb una altre activitat relacionada amb els punts de llibre, un intercanvi que es farà el dissabte 11 d’octubre a les 11 del mati. A l’intercanvi hi podrà anar qui vulgui, tant si són col·leccionistes i volen mostrar el seu material i intercanviar-lo amb els demés, com si només es vol venir a fer el xafarder.

Us deixem amb unes fotografies de l’exposició.
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments