Inici Actualitat 5 empreses de Taradell reben el distintiu de qualitat turística SICTED

5 empreses de Taradell reben el distintiu de qualitat turística SICTED

0
COMPARTIR


Els tres habitatges de turisme rural del Mas Pratsevall (Mas Pratsevall 1, Mas Pratsevall 2 i Mas Pratsevall 3), la Casa de Colònies Mas Can Pic i el Taxista de Taradell–Lluís Torrent són les 5 empreses taradellenques que van rebre dijous passat el distintiu de Compromís amb la Qualitat Turística de la mà del President de la Diputació de Barcelona, Antoni Fogué, i del President de la cambra de comerç, Miquel Valls.

L’acte de lliurament es va realitzar a la Casa Llotja de Mar, a Barcelona i en total es van reconèixer 402 empreses i serveis turístics de la província de Barcelona que durant els últims mesos han treballant en la implantació del SICTED (Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions). De les empreses que van rebre la distinció, un total de 113 són de la comarca d’Osona: 73 de Vic, 16 de Vall de Sau Collsacabra i 24 de les Portes del Montseny, entre les quals hi ha les 5 taradellenques.

El SICTED (Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions) és un model de qualitat que persegueix millorar la satisfacció del turista. L’objectiu és implicar a tots els agents i serveis en contacte amb el turista perquè ajudin a millorar la percepció que s’emporta de la seva estada.

Mas PratsevallMas Can Pic

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments