Inici Actualitat En Jaume Sañé publica ‘100 bolets fàcilment identificables’

En Jaume Sañé publica ‘100 bolets fàcilment identificables’

0
COMPARTIR

Ara que arriba l’epoca dels bolets, el biòleg taradellenc Jaume Sañe ha escrit una practica guia per a boletaires novells que recull un total de 100 espècies entre bolets comestibles, tòxics o al•lucinògens.

El llibre que porta per títol: ‘100 bolets fàcilment identificables’ fa una selecció dels bolets més comuns ja siguin els comestibles i molt apreciats, o be els que són tòxics o al•lucinògens i alguns que fins i tot poden provocar la mort. L’obra posa cara a cara els bolets que es poden confondre per comestibles amb els verinosos.

Podeu trobar més informació d’aquesta noticia i un petit tall de veu d’en Jaume a aquest enllaç de Elter.net.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments