Inici Actualitat Avui xerrada de Jordi Baucells sobre el Foc i sopar de dones

Avui xerrada de Jordi Baucells sobre el Foc i sopar de dones

0
COMPARTIR

Avui al vespre hi ha dues activitats al poble, l’una a la Biblioteca i l’altra al Centre Cultural.

Per una banda a les 8 del vespre, a la Biblioteca, es podrà assistir a la xerrada sobre el bosc cremat de Taradell 25 anys després organitzada per el Col•lectiu Món-Rodó. El biòleg Jordi Baucells farà aproximació a l’evolució ecològica del bosc de Taradell des de 1983 i d’aquesta manera es donarà per tancat el cicle Art’Eco d’aquest any dedicat al Foc.

D’altra banda, a les 9 del vespre es farà el Sopar de dones organitzat per l’associació Som Dones. Per assistir-hi cal haver comprat prèviament un tiquet de 3 euros i portar cuinat un plat, tant pot ser un entrant com un segon plat. L’aigua, el vi, el cava i els plats, coberts i tovallons els posarà l’organització.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments