Inici Actualitat Taradell Bloc es presenta als Premis Blocs Catalunya

Taradell Bloc es presenta als Premis Blocs Catalunya

0
COMPARTIREls Premis Blocs Catalunya són uns guardons de nova creació impulsats per l’associació STIC.CAT que pretenen prestigiar, divulgar i fomentar els blocs en català a la xarxa i acabar donant més visibilitat al català a Internet. Els premis consten de 10 categories temàtiques: Cinema, Literatura, Economia, Educació, Esports, Periodisme, Personals, Política, TIC i Miscel•lània.

Taradell Bloc es presenta a la categoria de periodisme on haurà de competir amb blocs tant interessants com el bloc del VersióRac1 de Xavier Vidal, el de Ràdio Maricel de Sitges, el Bloc del periodista Saül Gordillo o be la revista El dimoni de Santa Eugènia de Ter.

Aquest bloc hi participa bàsicament per donar suport a aquesta iniciativa i fer així un reconeixement a la tasca feta per STIC.CAT. Però també val a dir que ens presentem per contribuir una miqueta a que els mitjans d’informació locals siguin reconeguts com es mereixen. Volem reivindicar el bloc com a eina valida per oferir informació del poble de manera ràpida i propera. Una tasca que es pot realitzar sense gens de pressupost, únicament amb les ganes i la il•lusió de fer coses pel poble.

En aquest any i poc de vida d’aquest bloc pensem que hem contribuït a oferir una bona informació per els taradellencs, hem intentat crear un bon espai d’opinió i hem volgut ser un punt de partida per conèixer i consultar totes les webs i els blocs dels taradellencs. A banda, també i potser sense voler-ho, hem aconseguit que aquest bloc esdevingui una bona recopilació històrica de la vida del poble. Si fem un repàs a l’arxiu del bloc, podem analitzar el ritme social, cultural i polític de la vila: les festes, la gent, els acords, l’agenda, les inquietuds… Una informació que passi el que passi quedarà per la historia perquè pugui ser consultada per tothom.

Si voleu votar per aquest bloc ho podeu fer amb el vostre mail mitjançant aquest enllaç: http://www.premisblocs.cat/votacio?categoria=6&bloc;=100. També podeu accedir a les votacions clicant al baner lateral que hem posat per aquest motiu. Es pot votar un bloc de cada categoria i hi ha temps fins el 30 de setembre.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments