Inici Opinió Comença la nova temporada

Comença la nova temporada

0
COMPARTIR


Bon dia!

Deixeu-me que us intenti explicar una mica com estan les coses a un mes vista per entrar a l’estació d’Hivern:

Per l’anterior temporada amb les lesions que vaig tenir i de comú acord amb el meu entrenador-preparador físic i la psicòloga, vaig intentar esquiar tot el que vaig poder durant els mesos d’Estiu i combinant-ho amb els dies de festa que tenia a la feina1.

D’aquesta manera vaig anar amb un grup de nois i noies del CANM – Cerdanya, del 27 de juny al 6 de juliol a Val Senales (Itàlia), al Glacial Lift. La veritat és que no feia massa fred vam estar entrenant tots els dies amb unes temperatures per sobre dels 0 º C, cosa que feia una neu molt molla, dolenta per esquiar però que per la seva dificultat també anava bé per entrenar, 9 dies complerts d’esquí.

També vaig aprofitar 17 dies de vacances a la feina per anar del 13 al 30 del passat mes d’agost a Argentina, a l’estació de Cerro Castor prop de Ushuaia, aquí va ser una cosa ben diferent. Hi vaig anar sol, molt conscient també del que havia d’entrenar i fer, segons el que igualment havíem parlat amb l’entrenador, però una mica bastant a l’aventura. El temps aquí era bastant fred i molt canviant, vaig tenir dies de sol, de neu, de pluja, de boira … una mica de tot, també em va anar bé per entrenar. La neu molt bé. Aquí vaig esquiar 13 dies complerts.

Ha set un dels estiu que he esquiat més, tot i que 22 dies d’esquí davant dels 3 mesos d’estiu tampoc són molt, però millor això que res.

… / …

El 17 d Juliol es va fer una reunió a la FCEMF (Federació Catalana d’Esports de Minusvàlids Físics) amb el seleccionador espanyol, on va comentar d’un programa per a un grup de corredors, en el qual estic jo, que anomenava “corredores externos” i que continuant entrenant al seu lloc de residència, estarien amb un seguiment a distància de l’entrenament individual de cada corredor i inclosos per fer una sèrie de carreres.

Per tot el que es va dir i comentar, sembla que tornem a entrar al cicle pre-paralímpic, una temporada abans de l’esdeveniment. Tot és molt complicat i difícil d’aclarir i confirmar però almenys se’n parla i estic al mig. Es va configurant el calendari de competicions per la propera temporada i jo, de la meva part i a dia d’avui, 14 de setembre estic totalment preparat per acabar de treballar el que necessiti a nivell físic i mental perquè el primer dia que es pugui esquiar no em falti res, i quan vinguin les carreres pugui estar a per totes, us ho dic perquè ho penso, ho crec i per això treballo! No en dubteu per res.

Fins aviat!

Ramon Homs i Miralpeix(1) Treballo des del març del 2007 a la Fundació Tallers de La Cerdanya de Puigcerdà, és un Centre Especial de Treball, on hi faig de monitor – instructor d’un grup de nois disminuïts psíquics. Us comento això volen agrair a tot el grup humà que el forma i a la mateixa Fundació, per la bona predisposició cap a mi alhora de combinar la feina amb l’esquí, i tenint present que m’han donat 15 mesos d’excedència a partir de l’1 de desembre del present any per reincorporar-me novament al treball, com a molt tard, a partir de l’1 d’abril del 2010. Crec que això també és molt important i m’ajudarà molt a entrenar més i millor, gràcies a tots!

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments