Inici Actualitat 11 de Setembre. Diada Nacional

11 de Setembre. Diada Nacional

6
COMPARTIR

L’Estelada al balcó de l’Ajuntament

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

6 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Anònim
Anònim
11 setembre 2008 20:54

Francesc, que cadascú defensi la bandera que vulgui. L’estelada té el significat que té, no ens n’hem pas d’amagar!

Francesc Pena
Francesc Pena
11 setembre 2008 19:55

És un bona commemoració, felicito a l’Ajuntament per la dignitat amb que l’ha penjada, és una ensenya que té la seva història i el seu motiu, ara bé no perdem el nord, possiblement som dels pocs pobles que tenen una bandera tant carregada d’història com la nostra, això val el seu pes amb or, defensem la nostra senyera sense més, la de sempre, l’escut de la casa de Barcelona, la d’en Guifré, la d’en Jaume I, la de 1640, la de 1714, la de 1938 … la de sempre … honor i gloria als morts per la seva defensa. Bona… Llegeix més »

Anònim
Anònim
11 setembre 2008 16:20

aquí hi ha una bona explicació
http://www.lamalla.com/catalunya/noticies/article?id=81528

Carles Camps.

Josep Comajoan
11 setembre 2008 11:24

Doncs mira, a Taradell que semblava que potser no li penjarien, aquí està, penjada al màstil. I en altres llocs, com al meu poble, Calldetenes, que van ser dels primers d’adherir-se a la campanya del Centenari, al màstil només hi oneja la senyera sense estel. L’estelada està penjada en una finestra, com si fos un domicili particular més. Les coses es poden fer de moltes maneres. Entre altres, ben fetes, com a Taradell, o fetes a mig fer, com a Calldetenes. Bona Diada a tothom.

Manel
11 setembre 2008 11:22

Vull felicitar a l’ajuntament i als dos grups del consistori per l’acord de penjar l’estelada.
Visca Catalunya lliure.

Anònim
Anònim
11 setembre 2008 9:31

Que hi ha algu que em pugui explicar la diferencia entre l´estalada blava i la groga? Perdoneu la meva ignorancia, gracies.