Inici Actualitat L’Ajuntament de Taradell premiarà els treballs de recerca que parlin de la...

L’Ajuntament de Taradell premiarà els treballs de recerca que parlin de la vila

0
COMPARTIRL’Ajuntament de Taradell i el Consell Escolar Municipal han convocat el I Premi Ajuntament de Taradell per al millor treball de recerca de batxillerat, amb el qual es pretén estimular la realització de treballs de recerca en llengua catalana, la temàtica dels quals estigui relacionada amb el municipi de Taradell.

Des de que es va implantar la realització d’aquest treball al batxillerat s’han realitzat forces treballs sobre la vila però que no han disposat de cap espai per mostrar-se en públic. Mitjançant aquest premi els treballs podran ser coneguts per la població i s’aprofitarà millor la gran tasca feta pels estudiants. La dotació del premi és de 600€ per al treball guanyador de cada any. Aquest any, excepcionalment, s’acceptaran treballs de cursos anteriors.

La presentació dels treballs es pot fer durant el mes d’octubre (de dia 1 al 31 d’octubre de 2008) 1a les oficines de l’Ajuntament de Taradell i el lliurament del premi es farà el dia 20 de gener de 2009, coincidint amb la Festa Major d’hivern.

El jurat estarà format per la regidora d’Educació, per un representant del CEM, per un professor de l’IES Taradell, per un personatge públic del municipi relacionat amb el món de l’educació i per un membre d’Òmnium Cultural.

Les bases del premi són les següents:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments