Inici Actualitat Totes les cares del Foc avui a debat

Totes les cares del Foc avui a debat

0
COMPARTIR

El Foc té moltes cares. Pot ser un element destructor com molt be coneixem els taradellencs que varem veure cremar el nostre bosc l’any 83, però també pot esdevenir un element de festa amb el qual celebrem les fogueres de Sant Joan, fem castells de focs o be anem de correfocs.

Una altre visió del foc és la d’aquest com a element fonamental per la nostra alimentació mitjançant la cuina. O be el foc que ajuda a l’artista a torrar una peça de fang o al ferrer a construir les seves peces.

De totes aquestes diferents cares del foc se’n parlarà avui a Taradell en una taula rodona organitzada per el Col•lectiu Espai Món-Rodó dins del cicle Art-Eco que parla de l’art i ecologia dels 4 elements.

A la xerrada, que serà moderada pel pintor Jesus Ramos, hi intervindran el folklorista Xevi Roviró, el cuiner Jaume Perpinyà, l’escriptora Rosa Codina i la ceramista Paquita Clot. Serà avui a les 8 del vespre a la Biblioteca Antoni Pladevall de Taradell.

Abans de la taula rodona i emmarcat en el mateix cicle Art’Eco, s’inaugurarà l’exposició “Cendres” del fotògraf de Taradell “Paco” Marxant.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments