Inici Actualitat L’Ajuntament de Taradell requalificarà un solar del Vivet per pagar la piscina

L’Ajuntament de Taradell requalificarà un solar del Vivet per pagar la piscina

0
COMPARTIR

L’Ajuntament ha inclòs en el nou POUM la requalificació d’un solar del Polígon del Vivet per poder pagar les obres de la Piscina. El solar que estava destinat a equipaments públics i a partir d’ara serà per sol industrial, esta ubicat entre l’antiga “Montpiel”, la Masia Casablanca i la nova rotonda que ve del pont de la ronda.

Tant bon punt estigui aprovat el POUM, cap a final d’any, el solar sortirà a la venda i s’espera fer-ne forces diners ja que és un solar molt ben situat. La venta es farà mitjançant un concurs públic i se’l quedarà l’empresa que n’ofereixi més diners, sigui del tipus que sigui. De moment ja hi ha forces empreses interessades en la seva compra.

Aquest anunci el va fer l’alcalde en el darrer ple del mes d’agost. El grup d’Esquerra va preguntar sobre l’ús final del solar i va argumentar que si el POUM actual havia patit canvis massa substancials respecte al projecte inicial, caldria mirar si la Llei d’urbanisme obligaria a tornar al POUM inicial.

Els dos grups també van discrepar sobre la opinió del empresaris del Polígon del Vivet. Segons ERC els empresaris no ho veurien be, mentre que l’alcalde va manifestar que cap empresari s’havia dirigit a l’ajuntament per formular una queixa.


COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments