Inici Actualitat Es rebran ara els diners del CAP

Es rebran ara els diners del CAP

0
COMPARTIRAquesta darrera setmana han aparegut a la premsa catalana diverses noticies que asseguraven que el Govern de la Generalitat donava llum verda a la construcció d’un nou CAP (Centre d’assistència primària) a Taradell. Els taradellencs hem quedat una mica estorats ja que sabem que el CAP que tenim és ben nou.

La qüestió és que quan es va construir aquest nou CAP a Taradell, ara deu fer un parell o tres d’anys, es va haver d’ampliar el projecte perquè amb la subvenció inicial no es cobria la totalitat de l’obra. En aquell moment es va sol•licitar una modificació del conveni signat amb el consorci sanitari de Barcelona que finalment ara s’ha fet efectiu.

Mitjans que han parlat d’aquesta noticia:

3cat24.cat – El Govern finança la construcció i remodelació de sis Centres d’Atenció Primària a Barcelona i un a Taradell

Vilaweb – Taradell tindrà un Centre d’Atenció Primària
Osona.com –
El Govern dóna llum verda al nou CAP de Taradell
El Ter.Net – La Generalitat amplia la subvenció destinada al CAP de Taradell fins als 533.000 euros

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments