Inici Actualitat L’Ajuntament rebrà 7.200 euros per millorar l’enllumenat de la Sagrera

L’Ajuntament rebrà 7.200 euros per millorar l’enllumenat de la Sagrera

0
COMPARTIR

L’Ajuntament de Taradell ha rebut aquest estiu una subvenció de la Generalitat de Catalunya per un valor de 7,200 euros que servirà de millorar l’enllumenat públic a fi efecte de reduir la contaminació lumínica.

La subvenció es destinarà a reformar l’enllumenat de l’entorn de l’església i de la Sagrera, que actualment és una instal•lació antiga que no compleix amb la normativa actual. Aquest enllumenat suposa molta despesa a causa de les averies que s’hi produeixen i del gran consum d’energia. Amb la reforma s’aconseguiran millores energètiques, mediambientals i econòmiques ja que consumirà menys.

Per aconseguir la subvenció es va haver de redactar un Pla d’adequació de la il•luminació exterior existent a Taradell que consistia en fer un anàlisi de la il•luminació per zones de contaminació, detallar les actuacions previstes per ordre de prioritat, i fer un calendari d’adaptació a la normativa ambiental.

Us mostrem un vídeo de El 9 TV que il·lustra aquesta noticia i que va ser emès aquest passat mes d’agost per la cadena de televisió del bisetmanari osonenc.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ubaSid4Nf-g]
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments