Inici Actualitat EL FOC, nou convidat del Cicle Art’Eco

EL FOC, nou convidat del Cicle Art’Eco

0
COMPARTIR

La Biblioteca de Taradell juntament amb el Col·lectiu Espai Món rodó han tornat a organitzar un nou Cicle Art’Eco, de art i ecologia.

Aquest cicle parla cada any de l’art i l’ecologia d’un dels 4 elements i està previst que duri 4 anys. L’any passat va començar amb l’aigua com a protagonista i aquest any el tema escollit es el Foc.

Degut a les vacances no us hem pogut informar a temps de la primera activitat que ha estat organitzada aquest agost. Es tracta d’una exposició titulada “Foc” on hi ha les fotografies guanyadores del 7è concurs fotogràfic Caixa de Manlleu i que s’ha exposat durant tot el mes d’agost a la Biblioteca. Precisament avui es el darrer dia per veure-la.

Hi ha tres activitats més que estan programades per aquest setembre. Divendres vinent dia 5 de setembre, a les 8 del vespre, es farà a la Biblioteca una taula rodona sobre el Foc amb el titol de “Del Foc? Parlem-ne”. Aquest mateix dia servirà per inaugura una nova exposició sobre el foc anomenada “Cendres” del fotògraf Francesc Garcia-Moreno Marxant. Es podrà veure fins el 19 de setembre, dia que s’organitzarà una xerrada sobre el bosc cremat de Taradell ara fa 25 anys a càrrec de Jordi Baucells.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments