Inici Actualitat A la fosca d’en Toca-sons

A la fosca d’en Toca-sons

0
COMPARTIR

Us presentem el darrer reportatge de la Festa Major. Es tracta d’un resum de la caminada teatralitzada sobre la vida i la mort d’en Toca-sons que va representar el diumenge al vespre la companyia “Canya que no és conya”.

La representació va ser un èxit masiu i inesperat de gent fet que va fer replantejar algunes parts del mateix espectacle. Malgrat tot, l’obra va anar molt bé i va agradar molt. Mitjançant un personatge, un home pobre del Taradell del segle XVII, els actors expliquen tota una història d’en Toca-sons i l’agutzil en la qual aquest darrer és un sense cor egoista i obsessiu per caçar al bandoler. Finalment ho aconsegueix i acaba amb en Toca-sons al pati de la rectoria.

La història esta explicada en 7 escenaris diferents per una dotzena d’actors. La primera escena és a la torre de Don Carles, la segona al solar del costat de la palanca del vapor, la tercera a Can Just, la quarta i la cinquena passen a la Font Grana, la sisena hauria de passar a la Font de Sant Jaume però a causa de la gran gentada també es va fer a la Font Gran (aquesta escena que representa una conversa entre l’agutzil i el Toca-sons a l’hospital no apareix al vídeo) i la darrera al pati de la rectoria. Però millor que visualitzeu el reportatge i ho veureu més clar.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=lEsYJCzhc_8]
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments