Inici Actualitat Avui és Festa Major!

Avui és Festa Major!

0
COMPARTIR


És ben cert que ja fa dies que celebrem la Festa Major i que avui ja estem apunt d’acabar-la, però avui és 25 d’agost, Sant Genis i dia central de la Festa. Avui es el dia que hi ha més activitats preparades.

En Tocasons s’endu tot protagonisme. Per ambientar, durant tot el dia es podrà visitar el Mercat del Segle XVIII i les portes del campanar i de la torre de Don Carles estaran obertes de 11 del mati a 2 del migdia. A 2/4 de 4 de la tarda ja hi haurà el toc del sometent per avisar del perill que corre la vila i diuen que en Tocasons i els seus Bandolers arribaran al poble cap a 2/4 de 7 de la tarda. Si el sometent l’agafa, el judici es farà a 3/4 de 9 als jardins de Can Costa.

A banda d’en Toca-sons el dia també esta ple d’activitats infantils. A les 10 hi ha la xocolatada a la Plaça de les Eres on després hi haurà l’espectacle Hopa-li a càrrec de Tot Circ. A les 12 es farà la cercavila amb els Gegants i els grallers i a 3/4 de 6 de la tarda hi tornarà a haver-hi una festa per la canalla a la Plaça de les Eres. A més, al llarg del dia es fa el 10è Concurs de dibuix i pintura Joan Casanovas.

Agenda

10:00h- La Sagrera. Durant tot el dia Mercat del Segle XVII.
10:00h- La Sagrera. 10è Concurs de dibuix i pintura Infantil i Juvenil Premi Joan Casanovas.
10:00h- Plaça de les Eres. Gran Xocolatada.
10:30h- Plaça de les Eres. “Hopa-Li” espectacle infantil a càrrec de Tot Circ.
11:00h- El Campanar. Portes obertes fins a les 14:00h.
11:00h- Torre de Don Carles. Portes obertes fins a les 14:00h.
12:00h- Plaça de les Eres. Sortida de la Cercavila amb els Gegants i el grallers de Taradell.
12:30h- Font Gran. Sardanes Vermut.
15:30h- El Campanar. Toc del Sometent.
17:45h- Plaça de les Eres. Festa per la Canalla.
18:30h- La Plaça/Carrers cèntrics/Plaça de les Eres. En Tocasons i els seus Bandolers arriben al poble i comença la Festa d’en Tocasons.
20:30h- Jardins de Can Costa. Lliurament del 10è Concurs de Dibuix, premis Joan Casanovas.
20:45h- Jardins de Can Costa. Comença al Judici a en Tocasons.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments