Inici Actualitat Un tip de riure amb El sopar dels idiotes

Un tip de riure amb El sopar dels idiotes

0
COMPARTIR

Les 400 persones que van omplir ahir la Sala de Can Costa es van fer un bon tip de riure amb l’obra de teatre “El Sopar dels Idiotes” de Francis Veber. L’obra explica la història d’un editor (Ivan Pujols) que cada dimecres convida a un idiota (Enric Barba) a sopar amb uns amics. Avui però no pot anar al sopar i rep la visita de l’idiota a casa seva. L’idiota en té prou amb unes hores per girar-li la vida com un mitjó.

Obra molt divertida, per riure constantment, amb un bon guió, dirigida per Magí Reig i molt ben interpretada per tots els actors del Grup Gottic, especialment per l’Enric Barba que no et deixa descansar ni un moment. Intervenen a l’obra, a banda dels dos protagonistes, David Orra, Manel Gost, Leoni Caro, Eva Molet i en Frederic.

La representació es tornarà a fer aquest vespre a les 10 i si no l’heu vista val la pena anar-hi. Us mostrem un vídeo amb algunes escenes de l’obra.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=O2y-wYeV3UA]
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments