Inici Actualitat Els Obrint Pas i el Comte-duc de Pimientos arriben avui a Taradell

Els Obrint Pas i el Comte-duc de Pimientos arriben avui a Taradell

0
COMPARTIREl Comte-Duc de Pimientos arribarà aquesta tarda a Taradell amb la intenció de fer-se càrrec de la captura del Bandoler Toca-sons. Abans però, cap a les 7 de la tarda, el Senyor de Taradell i el seu seguici arribaran a Taradell i aniran cap a davant de l’Ajuntament per posar en sobreavis a la població de l’arribada del bandoler. Més tard, cap a 2/4 de 9, el senyor entregarà la bandera al Sometent perquè defensin el poble del temut trabucaire. Amb tot això, farà aparició el Comte-Duc, un militar espanyol molt condecorat que es voldrà fer càrrec de la caça del Bandoler. La Història promet!

Les activitats però començaran al mati amb la tradicional caminada de Festa Major organitzada pel CET. La caminada té 11 quilometres i es fa per la part nord de la població arribant fins a Saladeures.

A la tarda, a 2/4 de 6 a Can Costa es fa l’espectacle d’animació infantil a càrrec de la companyia AMADEU i CIA. i a 2/4 de 7 hi ha el partit de futbol entre el Taradell de primera regional i el Premià de tercera divisió.

Al vespre tres coses: A les 10 representació de l’obra de teatre El Sopar dels idiotes de GOTTIC que ahir va tenir molt èxit. A les 11 “A la Fosca d’en Tocasons”, visita teatralitzada sobre la vida i la mort d’en Tocasons a la Sagrera i concerts com sempre a les carpes del Pujoló, avui amb Obrint Pas.

Obrint Pas – Benvingut al Paradís

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ULXlyYkyayc] [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=6EMWoV400MA]

Agenda

08:30h- La Plaça de les Eres. XXIX Caminada de Festa Major.
17:30h- Jardins de Can Costa. Espectacle d’animació infantil a càrrec de la companyia AMADEU i CIA.
18:30h- La Roureda. Partit de Festa Major Trofeu Excm. Ajuntament de Taradell entre la UD Taradell (1ª Regional) i el RICOH Premià (3ª Divisió).
19:00h- Ajuntament. Arribada del Senyor de Taradell i del seu seguici.
20:30h- Plaça de les Eres. El Sometent rep la bandera de mans del senyor de Taradell.
22:00h- Can Costa i Font. Teatre amb “El Sopar dels Idiotes” a càrrec del Grup Gottic i direcció de Magí Reig.
23:00h- La Sagrera. “A la Fosca d’en Tocasons” Caminada nocturna teatralitzada sobre la vida i la mort d’en Tocasons.
23:00h- Carpes d’Estiu del Pujoló. Concert D’Obrint Pas + DJ. Catatack i DJ. Arròs amb Furri.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments