Inici Actualitat Marina Cuní, nova Pubilla de Taradell

Marina Cuní, nova Pubilla de Taradell

0
COMPARTIRAhir al vespre es va llegir el Pregó de Festa Major a Can Costa i Font que va servir per donar el tret de sortida, oficialment, als actes d’aquest any. El pregoner va ser en Salvador Solagran que va parlar del poble de Taradell a partir de les seves cases i del seu urbanisme amb forces detalls històrics.

Seguidament es va donar el nom de la nova Pubilla de Taradell que aquest any ha estat escollida la Marina Cuni, una jove dansaire de l’Esbart Dansaire Sant Genis que també fa d’actriu en el grup de Teatre GOTTIC. Després del brindis de Festa Major i de les paraules de l’alcalde es va cloure l’acte que va estar amenitzat per la cobla Lluïsos de Taradell i per l’actuació de l’Esbart Sant Genis i conduit per el periodista Marc Güell.

Us deixem un video-resum extens del Pregó (properament us el passarem escrit), de les paraules de les pubilles i de l’intervenció de l’alcalde.

Pregó de Festa Major a càrrec de Salvador Solagran

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=qqps1JBTQYg]

Les Pubilles, la Marta i la Marina

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=DkgYFNWPHNI]
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments