Inici Actualitat Ensurt al concert de la Principal de la Bisbal

Ensurt al concert de la Principal de la Bisbal

0
COMPARTIR

Avui a la tarda durant el Concert que la Principal de la Bisbal oferia a Can Costa i Font, un veí de Taradell que estava entre el públic ha patit un atac de cor. El concert s’ha parat de seguida. L’afectat ha estat atès ràpidament per dos metges -un dels quals era el mateix cantant de l’orquestra- i dues infermeres que hi havia a la sala. L’han pogut reanimar i estabilitzar amb uns 30 minuts i seguidament se l’han emportat en ambulància cap a l’Hospital General de Vic.

Una vegada estava tot controlat el concert ha continuat amb la Principal de la Bisbal. Per culpa del retard s’han hagut de suspendre les sardanes que havien de tocar la mateix orquestra i els musics s’han desplaçat cap a la Residencia per fer les serenates. La Principal de la Bisbal acabaran la seva gira taradellenca amb el Gran Ball de Festa Major, juntament amb l’Orquestra Gerunda, a les 11 del vespre a Can Costa i Font.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments