Inici Actualitat Correfoc pels carrers de Taradell aquest vespre

Correfoc pels carrers de Taradell aquest vespre

0
COMPARTIR

El Correfoc d’enguany va a càrrec dels Cremats d’Olost i es farà avui a 2/4 de 12 de la nit a la Plaça de les Eres.

A diferència d’altres anys que es feia més d’horeta i a la zona de la coma del Reig, aquest any el correfoc passarà pels carrers cèntrics de Taradell gairebé a la mitjanit. És per aquest fet que cal extremar les mesures de seguretat i s’ha distribuït per les cases una nota amb les normes de seguretat que cal seguir avui al vespre.

Entre les normes de seguretat pels veïns hi ha la prohibició d’aparcar cotxes en els carrers afectats a partir de les 4 de la tarda d’avui, abaixar els portals metàl·lics i totes les persianes, protegir els vidres de les finestres i aparadors amb cartons gruixuts i desconnectar les alarmes.

De tota manera us reproduïm la nota sencera perquè les podeu consultar totes. Heu de fer doble click damunt de la imatge per veure-la més gran.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments