Inici Actualitat Avui comencen les Carpes del Pujoló

Avui comencen les Carpes del Pujoló

0
COMPARTIR

Com cada any, avui torna la Festa Jove del Pujoló organitzada pel Consell de Joventut que serveix per animar les generacions més joves del poble.

Aquest any la principal novetat és el canvi d’ubicació de l’escenari. Si cada any trobàvem l’escenari instal•lat dins del bosc del Pujoló aquest any està al instal•lat al descampat de just al costat, al davant dels garatges de Can Prat.

L’espai actual és molt més gran i té capacitat per dos escenaris, un dels quals és cobert i de grans dimensions com mostren les fotografies. Aquest fet donarà més amplitud als assistents i permetrà una millor visió de l’escenari i una millor distribució de les barres així com un millor logística per treballar. Contràriament al que informàvem aquest mati l’escenari principal esta encarat cap a Malla i és l’escenari alternatiu el que, en tot cas, queda encara’t cap al poble. *Tot i així, aquest any hi ha un cartell de luxe amb grups com: Boikot, Kaotiko, Strombers, The Locos, D’Callaos, Talco i sobretot Obrint Pas que tancarà la Festa el proper diumenge. Llàstima que els osonencs Boys Damm al final no puguin actuar i s’hagi generat aquest malentès que ningú desitjava però que d’altra banda pot passar quan s’organitzen esdeveniments d’aquesta mena. Esperem que es solucioni i que en alguna futura edició els puguem tornar a escoltar a Taradell.

El Cartell d’avui, que és el primer dia, esta format per: Intifada, Trokitio, Strombers i Kaotiko. Us deixem amb un parell de videos d’aquests dos darrers.

Strombers – Mercè

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=8NF2jmNVwCo]

Kaotiko – Otra Noche

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=GMKZVOhPpOg]

* El paragraf en vermell correspont a l’actualització i correcció de la noticia que s’ha fet a les 5 de la tarda. També s’han actualitzat les fotografies.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments