Inici Actualitat La Festa Major comença demà amb un mercat d’intercanvi de joguines

La Festa Major comença demà amb un mercat d’intercanvi de joguines

0
COMPARTIR

Un mercat d’intercanvi de jocs i joguines a les 6 de la tarda a Can Costa i la projecció de la pel•lícula “Cronicas de Narnia: El principe Caspian” al mateix lloc a les 10 del vespre seran les primeres activitats d’aquesta Festa Major, a més del torneig de tennis taula que es disputarà al llarg de tot el dia al Centre Cultural.

Com funciona un mercat d’intercanvi de jocs i joguines?

Doncs molt fàcil, només cal que es portin joguines o jocs (vells o nous) que encara siguin útils però que siguin innecessaris i s’intercanviïn amb d’altres que facin més peça.

Per exemple: la Neus fa un vol pel mercat i a la parada d’en Joan troba un osset de felpa que li agrada. La Neus li diu a en Joan que li interessa l’osset i el convida a veure els jocs i joguines que té a la seva parada, per veure si en Joan troba quelcom que li agrada i poden fer algun canvi. En Joan es mira tot el que la Neus té exposat i troba un joc del tres en ratlla que li fa el pes. En Joan li pregunta a la Neus que li sembla canviar l’osset de felpa pel tres en ratlla. La Neus s’ho pensa i accepta el canvi.

O be, la Laia ha vist un ratolí de corda a la parada de la Núria que vol. Però la Núria no troba res entre els joguets de la Laia que li satisfaci per a poder fer el canvi. En el mateix moment, en Pol s’acosta a la parada de la Laia amb una baldufa que vol canviar per un parell de pilotes. La Núria planteja un canvi a tres perquè la baldufa que porta en Pol li agrada. D’aquesta manera en Pol canvia la baldufa per les pilotes de la Laia i la Núria canvia amb la Laia el ratolí per la baldufa. Els intercanvis que han realitzat la Laia, la Núria i en Pol han satisfet les necessitats de tots tres.

A més, si es porta alguna joguina per intercanviar els organitzadors et conviden a berenar.

La iniciativa es de la Mida i la Núria, les promotores de la nova ludoteca “L’Era de Can Tropes” que properament obrirà les seves portes al passatge de la Barceloneta, número 9 de Taradell, just al damunt de Can Costa.

Cinema a la Fresca amb Las Crónicas de Narnia: El Príncipe Caspian

A les 10 del vespre als jardins de Can Costa es farà la projecció de la pel·lícula de Walt Disney “Las Crónicas de Narnia: El Principe Caspian”. Us deixem amb el trailer de la pel·lícula.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=2IJ7vgtQZjE]
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments