Inici Actualitat Nou butlletí informatiu municipal a Taradell

Nou butlletí informatiu municipal a Taradell

0
COMPARTIR

Aquest mes d’agost apareixerà el primer número d’un nou butlletí d’informació municipal que l’Ajuntament de Taradell editarà cada 3 mesos per explicar les tasques de govern i tot un seguit d’informació local.

El primer número sortirà en motiu de la Festa Major i substituirà l’anterior Revista que s’editava cada any per aquestes festes (La foto adjunta correspont a la de l’any passat).

Amb aquest exemplar s’inclourà el programa de mà de la Festa Major a més d’un apartat específic a dins de la revista que parlarà de la Festa. A la revista també hi haurà informació sobre els plens municipals, la opinió dels grups municipals i informació sobre les àrees d’urbanisme, cultura, educació i medi ambient.

La Biblioteca Antoni Pladevall i l’Espai Jove El puntal hi tindran un espai fixa a cada edició i aquest primer exemplar es completarà amb el típic anuari, la informació anual del temps, uns quants consells per l’estiu, un reportatge i una relació d’adreces i telèfons d’interès.

Quan sortí aquest primer exemplar des d’aquest espai ens comprometem a fer-ne ressò i a buscar la manera de reproduir-ne part del contingut per aquells que estigueu vivint lluny del poble.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments