Inici Actualitat En Miquel Vila estrena bloc

En Miquel Vila estrena bloc

4
COMPARTIR

En Miquel Vila i Solà, que es va presentar com a cap de llista a les últimes eleccions municipals per la llista del PSC, ha estrenat aquesta setmana un bloc a internet i ha esdevingut d’aquesta manera el primer polític 2.0 de Taradell.

El bloc el trobareu a: http://www.miquelvilasola.blogspot.com/ i de moment hi podreu veure uns apunts que fan referència a la darrera campanya electoral.

Esperem que de seguida es posi al dia i faci del bloc on bona eina ciutadana. Qui serà el proper?

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

4 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Manel
3 agost 2008 9:37

Doncs jo si. Si la teva llengua materna es el català no veig perquè has d’escriure amb castellà o bilingüe, perquè et puguin entendre. 1er – Ells mai no ho farien. 2on – Existeixen multitud de maneres de poder traduir qualsevol pàgina d’Internet amb dècimes de segon, a la llengua que vulguis. Sabem que no son perfectes però el suficient per facilitar la comprensió.Entenc que si fas una poesia en castellà, la publiquis amb castellà, però no una noticia o un escrit. Et recomano aquest enllaç de la generalitat que et permetrà posar un traductor automàtic al teu blog, sense… Llegeix més »

Anònim
Anònim
1 agost 2008 10:00

Ja m’ho pensava que devies desconèixer l’opció de català i per això no hi estava. Per això vaig fer el comentari. En cap cas qüestiono el fet de publicar en diverses llengües.

Miquel Vila Solà
Miquel Vila Solà
30 juliol 2008 13:13

Molt agraït Toni per donar a conèixer el meu bloc en el teu espai.Vull expressar que el bloc és un espai obert a tothom, vilatans de Taradell, i amics i amigues d´arreu del món, per esdevenir-se, en la mesura de lo possible, un lloc d´intercanvi humà, social, polític i cultural. Vull expressar que en els apunts que he anat realitzant aquests dies hi ha notícies diverses dedicades al món de la política local, sobretot a la campanya electoral de l´any 2007, com a record a les vivències amb els meus companys, però també hi ha algunes notícies més actuals de… Llegeix més »

Anònim
Anònim
30 juliol 2008 8:20

Bé, però el podria posar en català, no?