Inici Actualitat En Miquel Vila estrena bloc

En Miquel Vila estrena bloc

4
COMPARTIR

En Miquel Vila i Solà, que es va presentar com a cap de llista a les últimes eleccions municipals per la llista del PSC, ha estrenat aquesta setmana un bloc a internet i ha esdevingut d’aquesta manera el primer polític 2.0 de Taradell.

El bloc el trobareu a: http://www.miquelvilasola.blogspot.com/ i de moment hi podreu veure uns apunts que fan referència a la darrera campanya electoral.

Esperem que de seguida es posi al dia i faci del bloc on bona eina ciutadana. Qui serà el proper?

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

4 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Manel
3 agost 2008 9:37

Doncs jo si. Si la teva llengua materna es el català no veig perquè has d’escriure amb castellà o bilingüe, perquè et puguin entendre. 1er – Ells mai no ho farien. 2on – Existeixen multitud de maneres de poder traduir qualsevol pàgina d’Internet amb dècimes de segon, a la llengua que vulguis. Sabem que no son perfectes però el suficient per facilitar la comprensió.Entenc que si fas una poesia en castellà, la publiquis amb castellà, però no una noticia o un escrit. Et recomano aquest enllaç de la generalitat que et permetrà posar un traductor automàtic al teu blog, sense… Llegeix més »

Anònim
Anònim
1 agost 2008 10:00

Ja m’ho pensava que devies desconèixer l’opció de català i per això no hi estava. Per això vaig fer el comentari. En cap cas qüestiono el fet de publicar en diverses llengües.

Miquel Vila Solà
30 juliol 2008 13:13

Molt agraït Toni per donar a conèixer el meu bloc en el teu espai.Vull expressar que el bloc és un espai obert a tothom, vilatans de Taradell, i amics i amigues d´arreu del món, per esdevenir-se, en la mesura de lo possible, un lloc d´intercanvi humà, social, polític i cultural. Vull expressar que en els apunts que he anat realitzant aquests dies hi ha notícies diverses dedicades al món de la política local, sobretot a la campanya electoral de l´any 2007, com a record a les vivències amb els meus companys, però també hi ha algunes notícies més actuals de… Llegeix més »

Anònim
Anònim
30 juliol 2008 8:20

Bé, però el podria posar en català, no?