Inici Actualitat Havanares a Can Costa

Havanares a Can Costa

0
COMPARTIR

Aquest vespre, a les 10 del vespre i dins del cicle de “L’Estiu a Can Costa”, es podran escoltar les havaneres del Grup Rems als jardins de Can Costa i Font.


El grup Rems és una formació musical que arrencà a l’any 1974 a Palamós de la mà d’en Ramon Carreras. El repertori que porten és molt variat i inclou cançons molt conegudes com La Bella Lola o El meu avi i també obres pròpies escrites pel fundador del grup.

En les actuacions aconsegueixen que la gent passi una bona estona escoltant la seva musica i els acudits que de tant en tant expliquen i fan riure a l’audiència. Un públic que normalment se sol implicar activament en totes les actuacions.

Grup Rems; Toni Bertran(veu); Joan Saval (guitarra i veu); J.Luís Estévez (Acordió); Bernat Capell (guitarra i veu); Joan Rosquellas (Contrabaix i veu)

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments