Inici Actualitat Cremen un centenar de bales de palla

Cremen un centenar de bales de palla

0
COMPARTIRSegons informa la web de Ràdio Taradell aquesta nit s’ha produït l’ incendi, presumptament provocat, d’un centenar de bales de palla a un camp situat al camí de la Vallmitjana (al costat de Can Figueres).

En un inici hi ha arribat la Policia Local i tot seguit el mossos, els bombers i Protecció Civil. Els bombers han decidit que no hi havia perill i que el més correcte era deixar que les bales s’acabessin de cremar. Un dotació s’ha quedat a vigilar el foc.

La fotografia que hi ha a la part superior és de la Laia Miralpeix i esta despenjada de la web de Ràdio Taradell. Si voleu veure més fotos i tenir més informació al respecte la trobareu a l’apartat de noticies de la web de l’emissora municipal.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments