Inici Actualitat Aquest cap de setmana es fa la 29ª Fira del Caçador

Aquest cap de setmana es fa la 29ª Fira del Caçador

0
COMPARTIR


Demà a les 6 del mati comença la 29ª edició de la Fira del Caçador de Taradell amb la celebració de dues activitats paral•leles. L’una a les bagues de Gasala on hi haurà una prova de gossos conillers amb canilles de 4 gossos. La segona als plans de Mont-rodon, on es farà la prova de gossos de mostra sobre guatlles sembrades sense mort. A les 6 de la tarda, altra vegada a les bagues de Gasala, és farà la darrera prova que serà de gossos sobre rastre de sany.

El diumenge serà el dia fort de la festa i es celebrarà la Fira-Mercat que estarà repartida en tres espais: El Pujoló, el Pavelló i a Can Costa. A la fira hi trobareu un munt d’activitats, des de una exposició de gossos, animals per repoblació, exposició de remolcs, gastronomia, falconeria, cosetes de gossos i complements, utillatge per a la caça, un simulador de caça i de tir virtual, una galeria de tir amb carabina, una exhibició de gossos de mostra, podreu practicar el tir amb arc i visitar una magnifica exposició de taxidèrmia que aquest any esta dedicada a Amèrica, a la fauna autòctona i internacional.

Podeu trobar més informació a aquesta web.

Us deixem amb quatre fotos de l’exposició de taxidèrmia de l’any passat:
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments