Inici Actualitat L’Estiu a Can Costa

L’Estiu a Can Costa

0
COMPARTIR

Sota el nom de “L’Estiu a Can Costa” s’agrupen cada any un munt d’activitats pels caps de setmana de juliol . Aquestes activitats es fan a l’exterior del Centre Cultural, ja sigui als jardins o a l’escenari exterior, i son organitzades per la Regidoria de Cultura o be pel Cafè de Can Costa. Any ja portem dos caps de setmana amb activitats i per aquest proper cap de setmana hi ha dues activitats preparades.

Dissabte al vespre hi ha el concert del Anònims, un grup de versions que actuarà a partir de 2/4 de la nit a l’escenari exterior del Centre Cultural. El concert està organitzat pel Cafè de Can Costa.


Diumenge a la tarda, de 5 a 8, es fan les activitats infantils als jardins de Can Costa. Les activitats que son aptes per a nens i nens de totes les edats consisteixen en 6 jocs gegants i un taller per realitzar joguines amb materials reciclats. Cada nen s’emportarà a casa el què ell hagi elaborat en el taller. Aquesta activitat, que està organitzada per la Regidoria de Cultura, la portarà a terme la ludoteca mòbil “La Xarranca”.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments