Inici Actualitat Coses del Ple

Coses del Ple

1
COMPARTIR

La setmana passada es va celebrar el Ple de juliol. De l’ordre del dia, no hi ha massa res a destacar excepte que es va aprovar per una unanimitat enderrocar un mur perillós d’una finca de la Roca. D’aquest fet ja n’hem parlat aquesta setmana amb un article del veí afectat.

En el ple van sortir altres coses, principalment en el torn de precs i preguntes, que podem repassar:

1.- L’Albert Ledesma va respondre a la pregunta d’ERC de quants guals hi havia censats (amb placa i sense) abans de l’ultima regularització. N’hi havia 256 amb Placa i 241 sense placa.

2.- Respecte a les obres que s’estan fent a l’Ajuntament, l’alcalde va dir que segurament al setembre o a l’octubre estarien acabades i es podria tornar a fer el trasllat. Va explicar que les obres han estat força importants i excepte l’estructura, per dins s’ha fet tot nou.

3.- Del tema de l’estudi de les antenes, només es va dir s’havia lliurat a l’estudi a l’alcalde el passat dia 30 de juny. Al ser només dos dies abans del Ple encara no se’n podia fer cap valoració.

4.- ERC va demanar sobre la possibilitat de regular l’aparcament a la Plaça de Santa Llúcia que últimament està intransitable i posar-hi pilones o jardineres per prohibir l’aparcament indiscriminat. Es va acordar d’estudiar-ne una solució.

5.- ERC va plantejar de crear un cos de policia local a Taradell (actualment són auxiliars) per tal de reforçar la seguretat nocturna en el Polígon del Vivet ja que últimament hi ha hagut robatoris. L’equip de govern va eludir la proposta argumentant que tenir un Cos de Policia Local té un cost massa elevat i que tot i així no garanteix la solució del problema.

6.- Respecte a la piscina coberta i el conflicte amb l’empresa BRUESA, es va explicar que el 2 de juny l’empresa va entrar un informe de 6 pàgines a l’Ajuntament explicant la seva versió dels fets. Segons l’empresa el projecte tècnic tenia un error en el galvanitzat de l’estructura metàl•lica que no es va solucionar amb prou celeritat.

ERC va qüestionar que la culpa fos de l’empresa i va posar en dubte el projecte inicial i la direcció facultativa. L’Alcalde es va alegrar que per primera vegada el grup d’ERC no qüestiones que l’aturada de les obres s’havia produït per culpa del finançament, tal com havien insinuat el passat mes d’abril en una nota de premsa.

7.- El Ple del mes d’agost tradicionalment es fa l’ultima setmana de Juliol perquè el secretari i alguns regidors solen fer vacances. Aquest any, l’equip de govern va proposar a ERC de fer-lo al mes d’agost perquè ni el secretari ni els regidors de CIU faran vacances la primera setmana de Agost. En el Ple no es va acordar cap data.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Anònim
Anònim
11 juliol 2008 13:36

Potser estaria bé que al bloc es publiques aquesta documentació entrada per l’empresa de la piscina, així és podria veure millor qui té raó.
Suposo que si és una documentació pública qualsevol la pot demanar no?