Inici Actualitat Èxit de la 1ª Marató de Sang

Èxit de la 1ª Marató de Sang

0
COMPARTIR

Durant la tarda del dilluns dia 7 de juliol, es va portar a terme la primera Marató de Donació de Sang a Taradell que va assolir un èxit rotund. Les previsions més optimistes dels organitzadors apuntaven uns 90 participans i el resultat final va ser de 116 participants dels quals 106 van poder ser donants i els 10 restants van ser oferiments (persones que després del test i l’examen mèdic no es considera convenient que donin sang per diversos motius mèdics, però que en properes ocasions podran ser donants). Cal remarcar que 21 dels donants era la primera vegada que realitzaven aquest gest solidari.

La delegació de donants de sang de Taradell vol agrair a tothom la participació: als donants pel seu gest, als mitjans de comunicació per la col·laboració en la divulgació de l’acte, a les persones que els han donat suport i que d’alguna manera o altra els han fet costat, a l’Ajuntament de Taradell per la cessió del Centre Cultural Can Costa i Font i la difusió de l’acte a través de materials de comunicació, a tothom que els ha fet arribar les seves idees i al grup de persones que va cedir la seva imatge per a la comunicació de l’esdeveniment.


Els organitzadors van manifestar que “L’èxit assolit ens anima a continuar amb la nostra tasca i ens renova les il·lusions de cara a l’organització de recaptes de sang al nostre poble” i que també que desitgen que les properes recaptes de sang que es facin a Taradell comptin amb tanta participació.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments