Inici Actualitat Nova web del Consell de Joventut de Taradell

Nova web del Consell de Joventut de Taradell

0
COMPARTIR

Si aneu a www.cjtaradell.org trobareu la nova web del Consell de Joventut de Taradell. Un nou espai amb forces apartats on hi podràs trobar que és i qui forma el Consell (amb fotografies dels joves implicats i tot!), una agenda per seguir els actes que proposen, un apartat de noticies per seguir l’actualitat i un apartat de multimèdia per veure les fotos dels esdeveniments més importants.

Una de les activitats més importants que organitza el Consell és tota la programació jove de la Festa Major, la que és fa (majoritàriament) al Pujoló. A la Web hi trobareu un apartat dedicat exclusivament a la Festa.

El Consell de Joventut de Taradell són un grup de nois i noies de diferents edats que es dediquen, de forma voluntària, a organitzar festes i activitats per a tots els joves amb l’objectiu de crear un punt de trobada i d’intercanvi entre totes les colles de joves del poble.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments