Inici Opinió El mur de la discòrdia!

El mur de la discòrdia!

0
COMPARTIR

El passat dijous dia 3 de juliol de 2008 va ser un gran dia. Per fi, i després de 2 anys de lluita, la Laura i jo varem aconseguir que els nostres representants polítics aprovessin al ple municipal l’enderroc d’un mur amb el qual portem convivint tres anys, mur que ni compleix la normativa urbanística ni de seguretat.

La història es remunta a finals de 2005, quan el propietari de la parcel•la veïna que tenim a la Urbanització La Roca, va aixecar un mur que limita ambdues parcel•les i que supera els 7 metres d’alçada (recordem que l’alçada permesa per aquests murs és de 1,5m). Va ser aquí quan va començar el nostre viacrucis personal.

Després de diverses converses amb els tècnics municipals i amb el propietari del mur, finalment varem optar per interposar una denúncia per tal que es compleixi la normativa vigent i poder així fer-nos casa nostra amb totes les garanties de seguretat.

No va ser fins ahir, quan amb el vot a favor de tots els membres del consistori, finalment es va aprovar l’enderroc de l’esmentat mur.

La Laura i qui sotasigna volem agrair a tots els regidors de l’Ajuntament, membres de la oposició, tècnics i administratives, les vegades que ens han hagut d’escoltar i atendre, que no han estat poques.

Sabem que ara comença un segon viacrucis amb la justícia que pot durar anys, però esperem de tot cor que finalment s’imposi la normativa vigent i tot torni a la normalitat.

Com sempre diuen que “una foto val més que mil paraules”, us adjunto unes quantes per tal que vosaltres mateixos valoreu la magnitud del problema. I si tanmateix us hi voleu acostar per tal de veure-ho en directe, aquest mur es troba al Carrer dels Roures número 22 de la Urbanització Miranda de la Plana (La Roca).

Gràcies!!

David Caliz Nieto


COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments