Inici Actualitat L’Ajuntament crearà una comissió per posar noms als nous carrers i regular...

L’Ajuntament crearà una comissió per posar noms als nous carrers i regular els existents

0
COMPARTIR


Durant la inauguració dels nous carrers a la zona de Ca l’Iglesias, el Regidor d’urbanisme Albert Ledesma, ja va avançar que es crearia una comissió perquè proposés els noms d’aquests carrers i s’encarregués de regularitzar tota la toponímia dels carrers del poble. En el Ple del passat dijous, l’equip de Govern en va donar més detalls.

A la zona que es va inaugurar hi surten tres carrers nous, un que ja té nom perquè és la continuació del “Passeig de l’Alcalde Joan Reig”, i dos que no en tenen: el que baixa del carrer de la Vila fins a aquest passeig el que surt d’aquest carrer i va a parar a la carretera de Balenyà.

Proposar els noms d’aquests dos carrers serà la primera tasca, però la tasca més important serà regularitzar tota la toponímia dels carrers del poble que actualment tenen algunes irregularitats. Ara hi ha algun carrer que té dos noms: l’oficial i el popular o be hi ha noms de carrers que a vegades estan abreviats de manera diferents i això en l’era de la informació digital, porta a confusions.

La comissió estarà formada, segons es va dir en el Ple, per 7 o 8 persones i tindrà caràcter assessor i no vinculant. Els noms de totes les persones que formaran la comissió encara no es coneixen, però durant el Ple en van transcendir alguns. Evidentment hi haurà el regidor d’urbanisme, Albert Ledesma, i un o dos membres de la oposició. Se’ls hi demanarà a Mossèn Pladevall i Mossèn Baucells, que són els responsables actuals d’aquesta tasca i també es va nombrar el nom de l’arquitecte taradellenc Salvador Solagran, que ho té molt treballat i disposa d’una recull històric dels noms dels carrers de Taradell.

Declaracions d’Albert Ledesma anunciant la creació d’aquesta comissió
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=iulJrQ_KXto]
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments