Inici Actualitat Dilluns hi ha la marató de donació de sang

Dilluns hi ha la marató de donació de sang

0
COMPARTIR

El proper dilluns 7 de juliol Taradell acollirà la seva primera Marató de Donació de Sang.

L’acte, que es portarà a terme al Centre Cultural Can Costa i Font de 16 a 22h, espera comptar amb una gran participació ciutadana i, per tal que tothom s’animi a donar sang La Marató es convertirà en una diada festiva i es posaran el màxim de facilitats: activitats i regals, espai lúdic per a la mainada, refrigeri atractiu gratuït, flexibilitat horària, espai atractiu i cèntric, ambient agradable, ampli desplegament de mitjans…

Per fer aquest gest solidari només cal tenir més de 18 anys i pesar 50 quilos o més.

Sobre el Banc de Sang i Teixits

El Banc de Sang i Teixits promou diverses actuacions dirigides a fomentar les donacions de sang per aconseguir l’autosuficiència. Una de les activitats, que es va iniciar l’abril del 2002, ha estat la realització d’una campanya itinerant de Maratons de Donació de Sang, que es va començar fent en 12 poblacions catalanes durant el primer any, i a dia d’avui cada vegada son més les poblacions de tot Catalunya que se sumen a aquesta iniciativa.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments