Inici Actualitat Activitats de Som Dones

Activitats de Som Dones

0
COMPARTIR


L’Associació “Som Dones” segueix amb el seu habitual dinamisme i per aquest mes de juliol ha preparat dues activitats ben interessants, les dues amb la col·laboració de la periodista Mercè Cabanas que aquest mes de juliol estarà per Catalunya, ja que actualment està vivint a Mèxic.

La primera activitat està preparada per demà a les 8 del vespre a la Biblioteca i serà una xerrada a càrrec de la periodista taradellenca al voltant de “Dones a Mèxic. El cas de Ciudad Juarez”. Ciudad Juarez és una ciutat del nord e Mèxic on cada any moren torturades centenars de dones joves davant de la passivitat de les autoritats. Seguidament es passarà el reportatge “Ciudad Juárez: crims sense resposta” que va ser emès el 19 de febrer de 2006 al programa 30minuts de TV3.

La segona activitat es realitzarà la setmana vinent, concretament el dijous 10 de juliol a les a les 8 del vespre a la Biblioteca i serà la projecció del documental televisiu “Comdemnats a treballar. Justícia alternativa” que l’any passat va ser guardonat per la Generalitat de Catalunya en els Premis al Civisme als Mitjans de Comunicació. El documental està fet per Jordi Miras, Albert Ponsatí, Lluïsa Tarrida i la taradellenca Mercè Cabanas i Solà.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments