Inici Actualitat Destroses per la revetlla de Sant Joan

Destroses per la revetlla de Sant Joan

0
COMPARTIR

L’any passat ja ho denunciàvem des d’aquest mateix espai, però aquest s’ha repetit. Ens referim evidentment, a les destrosses al mobiliari urbà, privat i públic, que cada any es fa durant la revetlla de Sant Joan.

Les bústies solen ser les principals víctimes de la pirotècnia taradellenca, per bé que aquest any també s’han carregat una cabina de telèfons sencera. Caldria fer una apel•lació a la responsabilitat i al civisme, etc… recordar que (almenys les bústies) són de propietat particular i que el veí ja fa molt aguantant el soroll dels teus petards com per a sobre l’endemà al mati trobar-se amb la corresponent correspondència.

No ens farem mai grans…COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments